4 Νοε 2011

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΜΑΣ ΝΑΟ


Νοέμβριος 2011
Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί μας.
Με την επιστολή μας αυτή απευθυνόμαστε. στην αγάπη σας και στην ευαισθησία που και στο παρελθόν έχετε επιδείξει, προκειμένου να σας παρακαλέσουμε να βρεθείτε κι αυτή τη φορά αρωγός και συμπαραστάτης σε ένα έργο ζωής και ανθρωπιάς.
Πρόκειται για την προσφορά αίματος σε αδελφούς μας, μικρούς και μεγάλους, που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία, συνανθρώπους μας που βρίσκονται στο χειρουργείο, τραυματίες από τροχαία ατυχήματα, αλλά και ανθρώπους που δεν έχουν κανέναν στον κόσμο, ώστε να σταθεί στο πλευρό τους, προσφέροντας λίγο αίμα για τη σωτηρία της ζωής τους, όταν αυτοί θα βρεθούν στο κρεβάτι κάποιου νοσοκομείου ή κλινικής.
Άλλωστε, δεν πρέπει να λησμονούμε ότι η σωτηρία του καθενός από εμάς, προήλθε από τη Σταυρική θυσία του Κυρίου μας. Το Αίμα Του προσφέρεται δωρεάν σε κάθε θεία Λειτουργία σε όλους μας, ως φάρμακο σωτήριο και μετάγγιση αθανασίας. Ο Χριστός μας ζωοποιεί με το αίμα Του και μας θεραπεύει από την αμαρτία.
Και εμείς, με την προσφορά μιας μικρής ποσότητας από το αίμα μας, μιμούμεθα τον Πρώτο Αιμοδότη - Ζωοδότη Χριστό, (συμβάλλοντας αποφασιστικά στη σωτηρία του εν Χριστώ αδελφού μας που κινδυνεύει.
Ένας λόγος ακόμη για τον οποίο σας παρακαλούμε να συνδράμετε σ' αυτή την αιμοδοσία, είναι ή ύπαρξη του ειδικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Μεταξά», το οποίο διακονεί η ενορία μας ποικιλοτρόπως και που φιλοξενεί ασθενείς με πολλές ανάγκες σε αίμα, αλλά και  μεγάλο πόνο.
Έτσι λοιπόν, σας καλούμε να δώσετε το παρόν σε μια συστράτευση αγάπης,  στην αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011 στο Πνευματικό Κέντρο, πλησίον του Ιερού Ναού Αγ. Βασιλείου Πειραιώς, από τις 10 το πρωί έως τις 2.00 το μεσημέρι.
Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την συμμετοχή σας στην αιμοδοσία, θα λάβετε αναμνηστικό «αντίδωρο» της προσφοράς σας.
Ευχόμεθα ο Θεός να ευλογεί εσάς και την οικογένειά σας. Η ευλογία του Προστάτου μας Αγίου Βασιλείου να σας συνοδεύει στη ζωή σας.
Μετά πολλών παρακλήσεων και ευχών,

Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιορδάνης Κορωναίος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου