3 Ιαν 2014

H κοπή Βασιλόπιττας της ενορίας του Αγίου Βασιλείου Πειραιώς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή Βασιλόπιττας της ενορίας του Αγίου Βασιλείου Πειραιώς, την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014. 
Στην εκδήλωση συμμετείχαν με τεράστια επιτυχία, η Παιδική Χορωδία του Ιερού Ναού υπό τη διεύθυνση της κας Δέσποινας Καραμαλέγκου, η Χορωδία του Μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου Πειραιώς υπό τη διεύθυνση του κ. Γεώργιου Κανδρεβιώτη και τέλος η Χορωδία Αγίου Βασιλείου υπό τη διεύθυνση του κ. Πρόδρομου Δασιγένη.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ναού Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Καραλής ενώ χαιρετισμό εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ, απηύθυνε ο Αρχ. Θεόφιλος Προυσαλίδης, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχ. Καλλίνικος Μαυρολέων Ηγούμενος της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίου Γεωργίου Βασσών Καρπάθου, οι εν ενεργεία και συνταξιούχοι εφημέριοι του Ναού καθώς και ιερείς από γειτονικές ενορίες. Μεταξύ των επισήμων διακρίναμε την αντιδήμαρχο Πειραιά κα Λίτσα Σαρρή- Γώγου, τον πρόεδρο της Στέγης Ελληνικών Χορωδιών κ. Θωμά Λουζιώτη, τον πρώην αντιδήμαρχο Πειραιά κ. Ιωάννη Σπυράκη και πλήθος κόσμου που κατέκλεισε ασφυκτικά τον Ιερό Ναό.

Το φλουρί έπεσε στο Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο του Ναού.

• Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί Αιμοδοσία στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού. Και του χρόνου.

πηγή: http://synodoiporia.blogspot.gr/









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου